Menu Sluiten

Gastheer / Gastvrouw (M/V) – wo, do, za (reserve)

Er is weer plek in het leukste vrijwilligersteam van Groningen, bij de Voedselbank Stad Groningen!
6 dagen per week staan we hier klaar om de stadjers die het minder getroffen hebben te helpen met hun boodschappen aan te vullen met verse, gevarieerde en gezonde producten.

We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om onze cliënten te ontvangen, een kopje koffie/thee te schenken en de gang van zaken in de wachtruimte in goede banen te leiden.

Werkzaamheden:
Je werkt samen met andere vrijwilligers van de Voedselbank, maar die ochtend is de koffiecorner jouw domein. Je ontvangt onze cliënten, deelt ze een volgnummer uit en biedt ze een kopje koffie aan. Meestal is dat voldoende, maar vaak is een luisterend oor of een praatje ook belangrijk.

Werktijden: wo, do, of za (reserve)

08.30 – ca. 12.30 uur

Wie zoeken wij
Voor deze functie moet je stevig in je schoenen staan, vrolijk zijn ingesteld zijn en in staat zijn een beetje gezelligheid te brengen. Wij zijn flexibel en als jij dat ook bent en beschikt over bovenstaande eigenschappen ben je van harte welkom! Je kunt deze vacature ook combineren met de vacature van uitgiftemedewerker! Je wordt ingepland via een vrijwilligersrooster.

Interesse:
Stuur je motivatie naar onze bedrijfsleidster mevr. F. Kooistra.
Email: fokje.kooistra@voedselbank-groningen.nl
Voor vragen kun je bellen met mevr. F. Kooistra (di, wo, do) via ons telefoonnummer 050 – 311 79 36