Menu Sluiten

Marith zingt voor de Voedselbank

De 15-jarige Marith Visser uit Sauwerd gaat een videoclip opnemen voor de Voedselbank. Met een cover van het nummer ‘Valerie’ van Amy Winehouse wil ze geld ophalen om zoveel mogelijk kinderen van de Voedselbank Stad Groningen een dagje naar de Efteling te laten gaan. Medio 2021 komt de videoclip uit.

De vorige clip was een groot succes
Dit is niet de eerste keer dat Marith voor de Voedselbank gaat zingen. In 2018 bracht ze samen met andere artiesten uit het Noorden een kerstnummer uit. Toen is er van de opbrengst nieuwe kleding gekocht voor 220 kinderen.

De opnames
De opnames vinden plaats op 1 en 8 mei 2021 in studio Geluid in Groningen en wordt geproduceerd door Kars Wierts. Marith wordt begeleid door gitarist Dominggus Pfaff, bassist Rob Wattimury en drummer Romano Pattipeilohy.

Hoe kun je doneren?
Je kunt geld doneren zodra de videoclip uitkomt, waarschijnlijk is dat in juni. Geld doneren wordt dan mogelijk via een QR-code.

Dagje Efteling
Het dagje naar de Efteling is voor kinderen van de Voedselbank Stad Groningen van 12 tot en met 16 jaar. Naast de entree wordt er ook gezorgd voor begeleiding, vervoer (samen met een bus), eten en drinken.

Vanwege de huidige coronamaatregelen is het nog niet bekend wanneer dit gaat plaatsvinden. Er volgt meer informatie over de datum en het aanmelden.