Menu Sluiten

Schoonmaker M/V

De Voedselbank Stad Groningen verzorgt in de stad Groningen wekelijks de levering van ca. 750 voedselpakketten aan gezinnen, die op de een of andere manier onder het bijstandsminimum zijn gekomen. Daarnaast verleent de Voedselbank Stad Groningen ondersteuning aan 8 andere Voedselbanken in de regio.

Belangrijke activiteiten zijn natuurlijk het uitdelen van de voedselpakketten aan de cliënten en het cliëntenbeheer. Andere belangrijke activiteiten van de Voedselbank Stad Groningen zijn het inzamelen van voedsel bij leveranciers, de opslag in het distributiecentrum aan de Ulgersmaweg 57 in Groningen. De Voedselbank Stad Groningen is een vrijwilligersorganisatie waarbij 190 vrijwilligers actief zijn betrokken. Voor ondersteuning van de schoonmaak zijn wij op zoek naar een schoonmaker.

Werkzaamheden:
– Schoonhouden van de kantoren, secretariaat, directie, communicatie
– Schoonhouden van onze toiletten
– Andere voorkomende schoonmaakwerkzaamheden, stofzuigen, dweilen, vensterbanken schoonmaken, bureaus schoonmaken, afval/prullenbakken legen enz

 Werktijden: 08:45-13:00 uur
Werkdagen: ma, di, do, vr, za (of in overleg)

Wie zoeken wij
Ben je enthousiast, hulpvaardig en draag je graag je steentje bij? Bel of mail ons dan!  Wij zijn flexibel en als jij het ook bent en beschikt over bovenstaande eigenschappen ben je van harte welkom. 

Interesse:
Stuur je CV +Motivatie naar Geert Doornbos, Email: geert.doornbos@voedselbank-groningen.nl
Voor vragen kun je bellen via ons telefoonnummer 050 – 311 79 36