Menu Sluiten

Bijrijder m/v

De Voedselbank Stad Groningen verzorgt in de stad Groningen wekelijks de levering van ca. 750 voedselpakketten aan gezinnen, die op de een of andere manier onder het bijstandsminimum zijn gekomen. Daarnaast verleent de Voedselbank Stad Groningen ondersteuning aan 8 andere Voedselbanken in de regio.

Belangrijke activiteiten zijn natuurlijk het uitdelen van de voedselpakketten aan de cliënten en het cliëntenbeheer. Andere belangrijke activiteiten van de Voedselbank Stad Groningen zijn het inzamelen van voedsel bij leveranciers, de opslag in het distributiecentrum aan de Ulgersmaweg 57 in Groningen. De Voedselbank Stad Groningen is een vrijwilligersorganisatie waarbij 190 vrijwilligers actief zijn betrokken.

Werkzaamheden
Als bijrijder rijd je in principe in en om Groningen naar diverse supermarkten, bakkerijen etc. om levensmiddelen op te halen. Als bijrijder ga je mee op de rit en helpt met het laden en lossen. Na de supermarktritten zijn er soms nog andere ritten uit te voeren.

Werktijden
Er wordt 6 dagen in de week gereden van 07:00 uur tot 13:00 uur. Je kan zelf aangeven hoeveel dagen je wilt werken. In goed overleg worden de roosters samen met de collega’s gemaakt.

Je sollicitatiebrief inclusief cv kan gestuurd worden naar Hendrikus Beck,
email: hendrikus.beck@voedselbank-groningen.nl. Als je vragen hebt kan je bellen. Tel: 050 311 79 36