Menu Sluiten

Producten doneren

De Voedselbank garandeert dat de producten niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt, maar uitsluitend om mensen in nood te helpen.


Voedsel

Het draait bij de Voedselbank om etenswaren. Hoe meer er binnenkomt, hoe beter wij kunnen helpen. Kleine en grote hoeveelheden zijn van harte welkom. Door producten bij de Voedselbank te brengen weet je dat de voedingsmiddelen niet worden verspild.

Welke producten?
Wil je weten welke producten wij goed kunnen gebruiken? Bekijk dan ons boodschappenlijstje. We hebben een aantal voorwaarden voor producten:

  • De houdbaarheidsdatum mag niet verstreken zijn
  • De verpakkingen mogen niet geopend zijn
  • We nemen geen alcohol en tabak aan

Non food

Wij zijn ook heel blij als we de klanten ook andere artikelen kunnen aanbieden dan voedsel. Luiers, tandpasta, schoonmaakmiddelen zijn bijvoorbeeld soms te duur voor de klanten om aan te schaffen, maar wel noodzakelijk. De Voedselbank probeert zoveel mogelijk een aantal non-food artikelen te kunnen geven.

De Voedselbank heeft voor de eigen organisatie ook allerlei goederen en diensten nodig, Zoals: verpakkingsmateriaal, magazijninrichting, kantoorartikelen, verzekeringen, etc. Ook dit soort donaties zijn van harte welkom!


Donatie laten ophalen

In overleg kunnen wij ook de goederen ophalen. Neem contact met ons op: 050 - 311 79 36 of  administratie@voedselbank-groningen.nl