Menu Sluiten

Food en Non-Food doneren

Wilt u ons ook steunen?

Bedrijven maar ook particulieren kunnen het werk van de Voedselbank Stad Groningen op verschillende manieren steunen. De Voedselbank  garandeert dat de producten niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt, maar uitsluitend om mensen in nood te helpen.

U kunt bijvoorbeeld etenswaren beschikbaar stellen; in kleine of grote hoeveelheden, incidenteel of regelmatig. Wij hebben slechts een ”eis” : de houdbaarheidsdatum mag nog niet zijn verstreken. Door producten bij de Voedselbank te brengen weet u dat uw voedingsmiddelen niet worden verspild.

De Voedselbank heeft voor de eigen organisatie ook allerlei goederen en diensten nodig, Zoals: verpakkingsmateriaal, magazijninrichting, kantoorartikelen, verzekeringen, etc. Ook deze kunnen door bedrijven ter beschikking worden gesteld.

Doneren – Voedsel

Het draait bij de Voedselbank om etenswaren. Hoe meer er binnenkomt, hoe beter wij kunnen helpen. De Voedselbank Stad Groningen heeft vier koelwagens en een transporter ter beschikking om voedselpakketten te vervoeren.


Doneren – Non Food

Wij zijn ook heel blij als we de klanten ook andere artikelen kunnen aanbieden dan voedsel. Luiers, tandpasta, schoonmaakmiddelen zijn bijvoorbeeld soms te duur voor de klanten om aan te schaffen, maar wel noodzakelijk. De Voedselbank probeert zoveel mogelijk een aantal non-food artikelen te kunnen geven.


Contact

Wilt u een partij voedsel of non-food producten doneren?
Neem dan contact op met: 050-311 79 36 of mail naar: administratie@voedselbank-groningen.nl
In overleg kunnen wij ook de goederen ophalen.