Menu Sluiten

Herfstkamp

De sportdagen worden georganiseerd vanuit de studenten-hockeyvereniging GSHC Forward.

Beste ouders en kinderen,

Het 3-daags sportkamp (Herfstkamp)
DOE MEE!

Een leuk en uitdagend kamp voor de jonge sporters onder ons. Veel sport, spelletjes en gezelligheid in de buitenlucht!

Onder leiding van 15 enthousiaste studenten leren de kinderen de basisbeginselen van sporten zoals voetbal en volleybal. We hebben een gevarieerd programma samengesteld en staan open voor alle kinderen tot en met 16 jaar (er zullen leeftijdsgroepjes gemaakt worden). Daarnaast zijn de kampen geheel gratis en krijgt elke deelnemer een gezonde lunch van ons. Deelnemers hoeven alleen een bidon met naam erop en sportkleding mee te nemen. De kampen zullen op de volgende dagen plaatsvinden:

Maandag 12 Oktober van 9:30 tot 17:00
Dinsdag 13 Oktober van 9:30 tot 17:00
Woensdag 14 Oktober van 9:30 tot 17:00
Kinderen kunnen van 9:30 tot 10:30 gedropt worden bij de GSHC Forward (Blauwborgje 26, Zernike). Ophaalmoment is vanaf 16:00 tot uiterlijk 17:00.

Inschrijven doet u door een mail te sturen naar rwhoopman@hotmail.com met de volgende informatie:
Naam
Geboortedatum
Eventuele allergie├źn
Er is plek voor slechts 30 deelnemers in verband met corona. De corona-regels zullen wij in acht nemen gedurende de dag.

De groep kampleiders bestaat uit vierdejaars studenten die actief zijn in diverse sporten. Corona is voor niemand leuk, voor jongeren kan het vaak lastig zijn om dagen thuis te zitten. Wij willen graag een steentje bijdragen gedurende deze tijden, door het verzorgen van sportieve en interactieve dagen voor jongeren tijdens de herfstvakantie.

Een sportieve groet!
Bob