Menu Sluiten

Koop uw lot voor de Voedselbank

Wilt u deze motor winnen?

“Koop uw lot(en) en win deze motor, beschikbaar gesteld door oud voetballer Henk de Haan”

Zo doet u mee…

U kunt een lot kopen via de Voedselbank voor € 5,00 per stuk. Uiteraard kunt u meer loten kopen door per lot € 5,00 over te maken. Uw rekeningnummer wordt gekoppeld aan een lot nummer.

Maak uw bedrag over naar NL25 RABO 0330 2886 79 t.n.v. Regionaal Distributie Centrum Groningen. Vermeld bij kenmerk “motorlot2022” U kunt loten kopen tot eind januari 2023. De winnaar word via deze website bekend gemaakt.

Gebruikt u aub uw eigen internetbankieren, via de online doneerknop op onze website kunt u geen kenmerk invoeren!
Dan kunnen we het niet terug vinden!

Persbericht

Henk de Haan heeft op donderdag  22 januari 2022 via Radio I de aftrap gedaan om zijn prachtige gele Honda 750 cc opnieuw te verloten voor de allerarmste huishoudens in de provincie Groningen. Hoe kan dat? Twee jaar geleden won mevrouw Veldman uit NH de trekking, maar deze 84-jarige mevrouw had al besloten: als ik de motor win, dan geef ik deze aan Henk terug voor een twee ronde en met de koop van 50 loten, werd ze de winnaar.

Onlangs werd bekend dat in de provincie Groningen de armoede het hardst is toegenomen. Dat merken de negen Voedselbanken ook! Het aantal cliënten stijgt snel doordat mensen in problemen komen door de hoge energielasten en de steeds maar duurder worden de boodschappen.

Henk organiseert daarom deze actie samen met de oud-voorzitter van de Voedselbank stad Groningen en het distributiecentrum Ulfert Molenhuis.

Zij hopen om nu een bedrag van € 20.000 binnen te halen, waarmee de Voedselbanken heel veel extra’s kunnen doen. De gehele opbrengt gaat zonder aftrek van kosten rechtstreeks naar de armen toe. Als we het streefbedrag halen dan krijgen alle gezinnen een flink stuk kaas, eieren en bak/braad vloeibaar of boter.

                                            HENK GAAT BROEZN VOOOR DE ARMEN!

Als mensen een geldbedrag van € 5 of een veelvoud hiervan storten op bankrekeningnummer van het distributiecentrum VBN, regio Groningen  NL 25 RABO 0 330 2886 79 o.v.v. kenmerk: “motorlot2022”, dan koppelen wij aan ieder € 5 een lotnummer. Nog  gemakkelijker is om naar de website van de Voedselbank stad Groningen te gaan en op de voorpagina ziet u in rood waar u naar toe moet om mee te doen. Doe het en help ons en wie weet……..

 Voor meer informatie          : Henk de Haan           06 18 17 66 00

                                                 Ulfert Molenhuis      06 55 73 76 57