Menu Sluiten

Informatie voor klanten

Afhaaldag

Eenmaal per week kunt u een voedselpakket ophalen op een vooraf vast te stellen dag. Wij doen veel moeite om levensmiddelen bijeen te vergaren en verwachten dus ook van u dat de pakketten op de afgesproken dag en juiste tijd bij ons in de uitgifte komt ophalen.

Mocht u niet kunnen komen moet u zich telefonisch of per e-mail afmelden bij de administratie (liefst 1 dag van tevoren)


Uitgiftetijden

De uitgifte is tussen 10:30uur – 12:45 uur aan de Ulgersmaweg 57 te Groningen.  Zaterdag proberen wij zoveel mogelijk vrij te houden voor gezinnen. Uw uitgiftedag en juiste tijdstip staan vermeld op uw cliëntenpas.


Wat moet u meenemen

De boodschappen tassen worden vooraf ingepakt en u dient de boodschappentassen van de week er voor weer in te leveren bij de uitgiftebalie van de Voedselbank Stad Groningen. Levert u te weinig tassen in dan vragen wij € 1,00 per niet ingeleverde tas of de boodschappen blijven bij on staan.


Tenminste houdbaar tot

Ons streven is dat wij producten binnen de aangegeven ‘Tenminste Houdbaar Tot‘ datum (THT) leveren. De THT datum komt overeen met de Britse aanduiding ‘Best Before’ oftewel, de kwaliteit van het product is het best als het voor de aangegeven datum wordt geconsumeerd. Met sommige producten kunnen wij daarom wat soepeler mee omgaan omdat die langer een goede kwaliteit houden. De diepgevroren producten zijn voor die THT datum al ingevroren. Desalniettemin dient u zo’n product nog wel voor de consumptie te controleren. Na afgifte kunnen zowel de Voedselbank als de fabrikant / leverancier niet meer aansprakelijk worden gesteld voor het product.